Lørdag 5. oktober 14.45-15.05
Entréscenen

Med forfatter Allan Leth Frandsen.

I århundreder havde danskerne drukket øl, der både var surt og svagt. Da brygger Jacobsen lancerede bajeren i 1847, kunne værtshusene nu udskænke en velsmagende og stærkere øl, der hurtigt blev populær blandt københavnerne og snart også i resten af landet. Også måden, vi har indtaget den gærede drik på, har forandret sig fra vikingernes bælleborde over middelalderens hverdagsdruk til nutidens hipstere, der nipper til trendy mikrobryg.

Tag med ølentusiast og vicedirektør i Den Gamle By, Allan Leth Frandsen, på pubcrawl gennem øllets danmarkshistorie.

Bliv hængende for at få en smagsprøve på Den Gamle Bys mørke øl fra Thisted Bryghus – udviklet af Den Gamle Bys bryggere.  Ølsmagningen starter kl. 15.15. Skål!

OM FORFATTEREN

Allan Leth Frandsen er født i 1956 og er ølentusiast og historiker. Til dagligt er han vicedirektør i Den Gamle By, leder af den museumsfaglige afdeling og har siden 2004 stået i spidsen for opbygningen af museets 1970’er-kvarter.